Saturday 23 December 2017

Joulukalenterin 23. luukku & viidennet joulukynnet


Viimeisia viedaan..

Ma aloin kuin aloinkin yolla tekemaan niita lupailemiani kynsia, mutta koska en saanut niita valmiiksi, niin jai kalenterinluukutkin aamuksi avaamatta. Mun oli tarkoitus venyttaa geelien huoltoa ensi viikkoon, jotta paasisin heti kokeilemaan tilaamaani uutta geelia, mutta paadyin kuitenkin huoltamaan ne viime yona, koska kasvuraja arsytti, ja halusin muuttaa myos kynsien muotoa vauvaystavallisemmaksi, koska tosiasiahan on, etta tassa saattaa tulla lahto hetkena mina hyvansa, ja olishan se nyt vahan noloa ensi toikseen vaikka puhkaista lapseltaan silma.. mutta niin, se kynsien lakkaaminen jai sitten yolla tekematta.

Muttamutta, katsotaan jalleen ensin mita paivan luukuista loytyi, ja palataan sitten niihin kynsiin.


Essencen luukusta loytyi arkki siirtotatuointeja. Ihan sopoja, en kylla varmaankaan itse kayta, mutta eikohan naille joku kayttaja loydy.

LookFantsun luukusta loytyi pikkuinen ripsivari, Doucce Maxlash Volumizer Mascara. Ihan tuntematon merkki mulle, mutta uusia tuttavuuksiahan on aina kiva kokeilla. Tosin mulla noita ripsareita on jonossa sen verran, etta vuoroaan voi joutua odottamaan hetken jos toisenkin.

Ja niin, ne kynnet. Huolsin siis geelit yolla ja viilasin teravat karjet taltoiksi (nyyh!), ja herattyani aloin lakkaushommiin. Mulla on ihan kasittamaton maara punaisia lakkoja ottaen huomioon, etten kayta niita kuin joulun aikaan. Yksi lemppareistani on Deborah Lippmannin Run, Run, Rudolph, ja tanaan oli sen vuoro paasta kynsille. Lakasta tekee erityisen kauniin sen sisaltamat flakiet, ja se peittaa kiltisti kahdella kerroksella.


Leimasin kynsille joulutahtia ja joulukuusenkoristeita Born Prettyn valkoisella leimauslakalla Uber Chicin Christmas-01-laatasta.


Mulla olis mielessa viela ainakin yhdet joulukynnet, jotka ehdottomasti haluan saada tehtya, joten nama kaverit eivat tule jaamaan kovin pitkaikaisiksi. Eikohan nailla kelpaa kuitenkin vahan kokkailla jouluruokia, koska sehan on just hirvean tarkeaa, etta silloin on kynnet ojennuksessa. Mun piti kylla uskaltautua tanaan pikaisesti kaymaan kaupungillakin, mutta taidan jattaa valiin, kun ei kuitenkaan ole ihan pakko..

Onkos teilla kaikki jouluvalmistelut tehtyna?

1 comment:

  1. Mä en stressannut näköjään joulua juuri yhtään tänä vuonna. Ja hyvin menee! :D
    Toivottavasti ehdit olla vielä rauhassa nämä joulun pyhät ennen vauvan tuloa! :)

    ReplyDelete