Tuesday 14 March 2017

Kattokruunuja tai sitten ei

Rainbow Connection muisti mua synttareitteni aikaan alekoodilla, ja sehan olisi ollut suorastaan epakohteliasta jattaa se kayttamatta. Onnistuin kuitenkin (edes kerran elamassani) pitamaan tilauksen hyvin maltillisena ja tilasin vain kolme lakkaa, joista yksi oli FUN Lacquerin Chandelier, jota olin himoinnut jo jonkin aikaa. Tama ei ole taaskaan niita kaikista peittavimpia lakkoja, mulla on geelien paalla 3-4 kerrosta, mutta onneksi tama kuitenkin kuivui nopeasti ja paalla on viela Essien Good To Go-pikakuivattaja. Nythan sitten kavi niin, etta kamerani koki tassa akkikuoleman enka loyda edes pokkarin laturia, joten toistaiseksi saatte ihailla vain kannykalla otettuja kuvia.. : /


Pari paivaa ihastelin lakkaa ilman koristeluita, koska en vaan osannut paattaa, etta mita tahan olisi voinut laittaa paalle. Koristeluillahan tarkoitan toki leimoja, koska mitaan muuta koristelutyyliahan ma en enaa tunnu osaavan, ja toisaalta talla leimauslaattakokoelmalla on niita vahan syytakin myos kayttaa.

Alun perin ajattelin, etta joku graafinen kuvio vois olla kiva, kun tilasin Born Prettylta yksisarvislaatan ohella BP-L054-laatan, joka saa toimia korvikkeena MoYoun Holy Shapes 04:lle, joka on aina loppu kun yritan tilata sita. Sitten sain paahani, etta tokihan tahan pitaisikin leimata kattokruunuja! No arvatkaapa onko yhdessakaan miljoonasta leimauslaatastani kattokruunua? EI, ei todellakaan ole. Hetken harkitsin, etta yrittaisinko maalata sellaisia kasin, mutta se ajatus meni hyvin nopeasti ohi, siinahan ne viimeisetkin paassa kasvavat karvat olisivat saaneet kyytia!

Siihen valiin sain sopivasti hyppysiini Linan Make Your Mark 03-laatan, ja tietenkin halusin paasta kokeilemaan tata uutta laattamerkkia. Linalla on toinen toistaan upeampia laattoja, ja mulla on niista jo pitka himotuslista odottamassa, Tasta laatasta valitsin ohuenohuita sotkuviivoja sisaltavan kuvion, koska tallaiset usein paljastavat laatan laadun, jos kuvio ei ole tarpeeksi syva, niin se ei nouse kunnolla.


Koska olin menossa yoksi toihin, aikaa oli vahan ja halusin helpottaa jalkisiivousta, otin avuksi myos Born Prettylta testiin saamani nestemaisen lateksin. Lateksi kuivuu nopeasti eika se haise miltaan, lisaksi pisteet siita, etta sormet eivat takertuneet toisiinsa, niinkuin aikaisemmin kaytossani olleen tuotteen kanssa usein kavi. Leimauslakkana toimi Born Prettyn musta.


Parin ekan kynnen kanssa oli pienta takkuilua leiman kanssa, mutta kunhan hoksasin missa kulmassa laattaa piti skrapata, niin homma alkoi pelittaa. Nimeton piti myos leimata uusiksi, koska onnistuin sotkemaan siihen ison mustan lakkatahran leimatessani viereista kyntta. Vinkkivitonen, kunhan pohjalakka on kunnolla kuiva, niin leiman voi pyyhkia pois alkoholilla (esim. geelien tahman poistoon tarkoitettu clenser, Neo-Amisept tms.). Mahan en ikina kyllasty tallaisiin epamaaraisiin viivahassakoihin, ja viela kun paalle sutaistu Essien Gel Setter antoi kynsille upean kiillon, niin tykastyin naihin todella! Tuijottelin hologlitterin kimallusta duunissa ihan haltioissani. Onneksi meita ei tosiaan yolla ole montaa henkea paikalla, ja kylla ne kaikki tahan mennessa on jo oppineet, etta ma olen vahan erilainen nuori.

Mitas te tykkaatte?


Linkit ovat vain teille avuksi, en hyody niiden klikkailusta mitaan. Nestemainen lateksi saatu testiin Born Pretty Storesta. Koodilla RUSX31 saat 10% alennusta BPS:n normaalihintaisista tuotteista.

10 comments:

  1. Siis alkoholilla? Miten mä en tollasta tiennyt, tää tulee helpottaan mun elämää ihan törkeesti :D

    Ihana lakkaus <3 Chandelier on aika herkku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lakka on herkku mutta harmittaa noi kannykkakuvat..

      Alkoholilla voi myos putsata iholta ylimenneet leimat jos jaksaa odottaa paallyslakan kuivumista, geelilakkauksien kanssa toimii paremmin. :)

      Delete
  2. Alkoholi on uusi vinkki, mä pyyhin aina kynsilakanp.aineella. Pitääpä testata! Tosi ihkut kynnet ❤

    ReplyDelete
  3. Nätit kynnet :) Tosta nestemäisestä lateksista en ollu ennen kuullukkaa, vaikuttaa tosi kätevältä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Maikku! :) Lateksi tosiaan helpottaa leimailuhommia huomattavasti!

      Delete
  4. Kauniit kynnet, voi kun itsekin osaisi! :) Tosi hyviä vinkkejä myös, kiitos niistä!

    ReplyDelete